Domaren tappade kontrollen över skandalmatchen

Under eftermiddagen på lördagen spelade Aneby SK mot serieledarna IF Haga i Höglandsfyran. Matchen spårade ur i andra halvlek när domaren tappade kontrollen.
UPPDATERAD: 1553, 1830

IF Haga fick tidigt en spelare utvisad men lyckades ändå göra två mål. Aneby SK lyckades komma tillbaka med två kvitteringar till 2-2 i andra halvlek.

Samtidigt haglade utvisningarna och varningarna. Det handlade om cirka tio gula kort som domaren delade ut. Troligtvis cirka 8 till Aneby SK.

Dessutom blev tre spelare utvisade (två ASK-spelare). Matchen ska dock inte ha varit tuff eller våldsam och Aneby SK anklagar domaren för att ha tappat kontrollen över matchen.

Haga lyckades avgöra i slutminuterna och vann med 2-3, ett mål som enligt ASK kan ha varit offside