Ishockey Sport

Trenden bruten – HV71 vann igen tack vare Nässjöspelare

HV71 är vinnare igen. Idag söndag slog man Växjö hemma med 2-0 i ett Smålandsderby. Nässjöspelaren Jesper Williamsson gjorde sitt första elitseriemål.

Förre Nässjö HC-spelaren Jesper Williamsson gjorde en kanonmatch. Först stod han för 1-0-målet och senare i första perioden var han nära att göra 2-0 efter att ha suttit utvisad.
För första gången lyckades HV71 besegra Växjö på hemmaplan och ta lagets första trepoängar på sju omgångar.
HV71 gick nu upp på andra plats i elitserien, en poäng efter Skellefteå.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

3 Comments

  1. Läste följande i Jnytt ”Hans mål innebär att 36-åringen är historisk som den meste poänggöraren genom tiderna i elitserien med slutspelet inräknat med sina 659 poäng, nu en poäng före Färjestads Jörgen Jönsson. Ett svårslaget rekord som HV71:s lagkapten med största sannolikhet kommer att få behålla en lång, lång tid framöver” Men hur tänker föreningen HV71 när man inte förberett något slags firande för denna i hockeysverige stora händelse….men hade man tjänat en halv miljon på detta så hade det nog hänt saker. Riktigt ruttet av ledningen i HV, påminner lite om hur man tackar av gamla trotjänare i föreningen! Eller gjorde förr i alla fall.

  2. Om du lugnar dig lite så kommer säkert det här rekordet av Johan inte gå ouppmärksammat förbi. Det blir säkert nån form av uppvaktning innan nästa hemmamatch istället för efter Växjö matchen när hälften av publiken hunnit lämna arenan. Varför så snabb med att gnälla?
    FBKare? ;-)

  3. Nää…inte alls FBKare, men känner däremot flera spelare som spelat under riktigt många år i HV och vet hur dom har behandlats när dom lagt skridkorna på hyllan. Tycker inte jag gnäller helt utan anledning, vilket annat lag som helst hade gjort något för Johan under den matchen som han slår rekordet. Man kan naturligtvis göra mer sen….men här gjordes inte ett skit. Du kanske rent av är anställd av Hv ;)

Kommentarer avstängda