Trippelchock i div 5 ikväll

Tre viktiga matcher spelades i div 5 Norra ikväll fredag.

Forserums IF tog emot Bälaryds IK, Serieledarna Visingsö AIS mötte jumbon Gripenberg på bortaplan och Höreda Gif tog emot IFK Österbymo.

Mycket förvånande höll Gripenberg starkt mot VAIS. Gripenberg tog ledningen i första halvlek och höll 1-0 till mitten av andra halvlek när VAIS lyckades kvittera. Det blev till slut 1-1 och ett oväntat poängtapp för Visingsö.

IFK Österbymo fick det svårt mot mittenlaget Höreda som spelade bra på hemmaplan och vann med 2-1, segermålet kom med bara tio minuter kvar.

Också Forserums IF hamnade i svårt läge hemma mot Bälaryd som ledde med 1-2 efter halva matchen. Först en kvart in i andra halvlek kom kvitteringen och med en kvart kvar segermålet fram till 3-2.
Forserums IF nu upp på andraplats bara en poäng efter Visingsö med fyra omgångar kvar.