Ekonomi Höglandet Jönköping Jönköpings län Nyheter

TROR INTE DET ÄR SANT – Pensionär i natt efter miljonvinsten

Lördagens Lottodragning resulterade i miljonvinster på tre ställen i landet. Ett av miljonspelen var inlämnat på i Huskvarna och belönas med 3 933 888 kronor.

Sent på lördagskvällen fick statliga Svenska Spels vinnarkommunikatör Victor Kalda tag på vinnaren. En pensionär i Huskvarna som hade svårt tro att det var sant.

– Du skojar med mig! Ne, jag kan inte tro på detta. Men du milde, jag är helt chockad, reagerade kvinnan.

– Det händer var och varannan gång att vinnarna inte tror på mig. Det är väl ens första instinkt. I det här fallet tog kvinnan fram sin Lottokupong och så läste jag upp de dragna siffrorna för henne. Då började hon tro på mig. Men vi fick ta en paus i samtalet så hon fick sätta sig ned, säger Victor Kalda i ett pressmeddelande.

Vinnaren tänker nu försöka hjälpa sina barn med pengar och flytta till en annan bostad. Vinnaren önskar vara anonym.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook