Tur inte fler såg det! – HA74 rasade ihop på två minuter

Puff så sprack ballongen. HA74 åkte på ännu en förlust efter att ha tappat matchen helt i slutminuterna under söndagskvällen.

Blott 100 åskådare hade sökt sig till Olympiarinkens a-hall i Helsingborg under söndagen för div 1-matchen mellan HA74 och Helsingborgs HC.

Det började som en jämn match men där HHC i början av tredje perioden kapat åt sig en ledning med 2-0. HA74 lyckades dock vända matchen med två mål på 45 sekunder och med två minuter kvar verkade matchen gå mot förlängning.

Så blev det inte. HHC tog timeout och gjorde sedan på 1,5 minut i slutminuterna två mål, varav det sista i tom kasse, och vann med 4-2. Det är nu klart också i teorin att HA74 måste kvala för att hänga kvar i div 1.