Småland

Två års fängelse – våldtog 13-åring

En 37-årig man har dömts av Kalmar tingsrätt till två års fängelse för våldtäkt mot barn. Mannen som erkänt samlag döms för våldtäkt mot en 13-åring i Borgholm tidigare i år. Mannen ska också utvisas ur Sverige på 5 år och betala 100 000 kronor i skadestånd.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

7 Comments

 1. Det är min bestämda åsikt att en person som begår grova brott Sverige och som inte är svensk medborgare skall utvisas på livstid efter avtjänat straff. Detta gäller alla såväl Danskar som Somalier.

 2. En våldtäkt är en för mycke :men är ju ändå så att dom flesta brott utförs av etniska svenskar sen om du läser statistiken från brå så är invandrare oxå till större del av svenskar utsatta för brott Misshandel: 55%
  Allvarlig misshandel: 80%
  Hot: 24%
  Sexualbrott: 88%
  Personrån: 0%
  Trakasserier: 110%
  Bedrägeri: 96%

  Alla brott mot person: 48%

  1. Jag vet inte hur du fått fram dessa uppgifter, men kan säkert stämma. Fast jag har väldigt svårt för att tänka mig att 110% stämmer på trakasserier!! Är detta brott som är polisanmälda? Jag hör nämnligen i stort sett varje vecka 12 – 13 åriga svenska flickor kallas för tex. svennehora av ungdomar från ett visst Afrikanskt land, men tyvärr så har skolan inte gjort något åt detta så ungdomarna orkar inte bry sig längre. Men som ja sa så stämmer säkert dina uppgifter…. Min fråga är bara om det är Svenskar som utsätter invandrarna för detta, eller är det andra invandrare. Detta står garanterat inte i Brå’s rapporter.

   1. Vilka det är går nog inte få fram i någon rapport sen har invandrare lägre anmälningsgrad än vad svenskar har så siffrorna skulle kanske vara lite högre än så

 3. Lite statistik som belyser problemet.

  Saxat från wiki: Personer som är utrikesfödda / Personer som är svenskfödda med svenska föräldrar = överrisk på 2,5 gånger. Det är alltså 2,5 gånger vanligare att utrikesfödda än svenskfödda med svenska föräldrar är misstänkta/registrerade för brott. Om man kompenserar för skillnader i inkomst, utbildning, kön och ålder erhålles en standardiserad överrisk på 2,1, det vill säga det är 2,1 gånger vanligare att en utrikesfödd är misstänkt/registrerad än en inrikesfödd med inrikesfödda föräldrar och med samma inkomst, utbildningsnivå, ålder och kön. Svenskfödda med utrikes födda föräldrar har en standardiserad överrisk på 1,5.

Kommentarer avstängda