Två snabba Kallingemål knäckte Boro VHC

Boro VHC tog emot Kallinge för en match i hockeytv åan på söndagskvällen. Det är s’äkert en match Boromålvakten Nestor Lögdahl helst vill glömma så fort som möjligt. Efter futtiga 30 sekunder ledde gästerna med 0-2.

Det första målet kom nästan innan Borospelarna hunnit få på sig skridskorna – nära nog direkt efter nedsläpp rasslade det till bakom Boromålvakten. Det tog 10 sekunmder.

Sen tog det bara 20 sekunder till så satt Kallinges 0-2 i  Boromålet.

Efter drygt sex minuter kom Boro med i spelet på allvar  – Då producerade Thomas Josefsson det första hemmamålet och Boro föreföll ha kommit över chockstarten. Hoppet tändes efter 13 minuter, då Erik Albinsson kvitterade till 2-2, siffror som stod sig perioden ut.

Andra perioden gick spel- och chansmässigt till Boro men inget av lagen lyckades göra mål. Det innebar att hoppet faktiskt fanns för Boro att göra ett riktigt bra resultat i den här matchen men det hoppet bleknade efter hand i tredje perioden.

Kallinge gjorde 2-3 efter dryga sex minuter, ökade sen till 2-4 efter 12.10 och fastställde sedan resultatet till 2-5 med tre sekunder kvar av matchen sedan Nestor Lögdahl lämnat buren.

Resultatet är inte mycket att säga om – de två första målen chockade både spelare och de drygt 400 åskådarna. Boro ligger nu på sjunde plats i tabellen.