Underbar kväll – Myresjö/Vetlanda vann igen

Det är verkligen Höglandslagens säsong än så länge i div 3. Under söndagskvällen kom den senaste segern.

Myresjö/Vetlanda var i Linköping och spelade borta mot Grebo på Grebovallen.
M/V som bara förlorat en match så här långt tog ledningen efter en dryg kvart när Mladen Bucanin satte 0-1.

Grebo lyckades kvitter strax innan halvtidsvila men några minuter in i andra halvleken satte Viktor Lager 1-2. Bucanin ökade på med dryga kvarten kvar till 1-3.

Det blev spännande mot slutet när Grebo reducerade till 2-3 i slutminuterna men de kom inte närmare.
M/V fortfarande tvåa i serien, tre poäng efter Nässjö FF. Enda utmanaren än så länge om topp-tvåplaceringarna är AFK Linköping som vann enkelt med 0-3 mot superbottenlaget IFK Motala.

Grebo får förresten möta Nässjö FF på Skogsvallen i nästa omgång medan Myresjö/Vetlanda tar sig an Hjulsbro IK som inte imponerat denna säsong.