Uruselt elände VBK!

[adrotate banner=”27″]
Vetlanda BK bröt en sex matcher lång förlustrad idag fredag men man gjorde det genom att spela 4-4 (2-1) mot ett svagt IFK Kungälv.

Om en vecka är det elitseriepremiär för VBK då man möter Villa-Lidköping på bortaplan.
Och laget har mycket, mycket att jobba med under tiden fram till dess.
Man har ett mer eller mindre obefintligt anfallsspel högt upp i plan.
Lägg därtill ett uruselt hörnskytte samt ett svajigt försvarsspel.
När det gäller det sistnämnda så gjorde man nu en rockard då Viktor Törner spelade libero och Philip Lennartsson högerback.
Utfallet? Nja.

VBK tog annars ledningen med 2-0 genom två mål av comebackande Joakim Andersson. Kungälv gjorde dock 2-2 i början av andra halvlek innan Andreas Lysell kopierade Andersson med två raka mål.
Kungälv skulle dock återigen göra två mål med kvitteringsmålet i 91:a spelminuten.
Kungälv var inte alls bra och är ett lag som VBK måste ha efter sig i serien. Och ska man se till bollinnehavet borde VBK kanske haft 5-0 redan i halvlek. Men så var det detta med att skapa och sätta målchanser.
Blott 275 åskådare (var det så många?) såg eländet.