USCH! Kanske suraste förlusten någonsin

Visby/Roma HK är kanske ett av de värsta hockeylagen som finns. Åtminstone för Höglandslag i playoff till allsvenska kvalet.

Gotlänningarna har slagit ut både Vimmerby HC och Tranås AIF tidigare och är nu på väg att slå ut Tranås AIF igen efter en sur vinst under kvällen på tisdagen.

Lagen möttes i Visby ishall och TAIF var i ledningen under stor del av matchen. TAIF gick fram till 3-5 en bit in i tredje periodne men drog på sig dubbla utvisningar varpå V/R reducerade med fem minuter kvar.

Fortsatt Tranåsledning dock tills hemmalaget kunde kvittera med bara sekunder kvar av ordinarie tid. Visby/Roma avgjorde sedan i sudden med ett mål efter inte ens en minut. 6-5 till slut. Nu väntar hemmamatcher i Tranås. TAIF måste vinna båda återstående matcher för att gå vidare till nästa playoff-omgång.