Ishockey Nässjö Toppnyheter

USLA MÄNNISKOR TILL ANGREPP MOT NÄSSJÖS SJÄL

De sliter dag och natt utan betalning med att skapa glädje för Nässjöbor och Högländare och vad är tacken? Ett argt brev från otacksamma och anonyma människor.

Nässjö är vinterhuvudstaden på Höglandet med sin skidanläggning som hålls igång ideellt av ”Snögubbarna” som gjort spår och pistat hela säsongen.

Nu har ett argt brev kommit till ordförande i Nässjö SKI där de anonyma brevskrivarna attackerar spårmakarna för att de inte dragit upp spår på Långarums gärde, ett emellanåt använt spårområde utanför det egentliga spårområdet i Lövhult. Brevskrivarna svär och anklagar Snögubbarna för att ”skita” i spåren.

”Anledning till varför vi i Nässjö SKI inte spårat Långarums gärde är att markägaren ska fälla frötallar. Därför är det slöseri med pengar och tid om spåren ändå skulle bli sönderkörda. Dessutom är detta ett spår som inte är spåravgiftsbelagt och ej heller finns inritat på några kartor, vilket innebär att vi inte får någon ekonomisk hjälp ifrån kommunen för att spåra. Jag är också helt säker på att sådana här brev inte främjar en utveckling där fler frivilliga vill arbeta ideellt i föreningslivet”, skriver Patrik Ottosson, ordförande i Nässjö SKI, i ett offentligt svar.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook