UTFRUSEN – Världens bästa Högländare får inte vara med | Höglandsnytt
Höglandet Sävsjö Skidor

UTFRUSEN – Världens bästa Högländare får inte vara med

Nej, det har inte gått tillräckligt bra den här säsongen, tycker ledningen för alpina landslaget.

Sävsjös slalomstjärna Emelie Wikström blir inte uttagen till VM-truppen som ska åka i hemmabackarna i Åre i Jämtland senare i februari.

– Känns jättetråkigt men det som känns tråkigast är att jag inte fått beskedet till mig själv utan jag fick veta det av en journalist. Det gör mig väldigt besviken. Jag har inte uppfyllt de mål jag själv haft och inte de kriterier som krävts heller men det är ju fler som inte gjort i VM-truppen, säger Emelie Wikström till SR.

Emelie Wikström är en av världens bästa slalomåkare, hon kom sexa på OS förra året.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook