Debatt Nyheter Opinion

”Utvisas 2-åriga flickan kan ingen mer påstå att Sverige är en rättsstat”

”En havererad invandrings- (immigrant-) och kriminalpolitik. I dagarna har immigrantmyndigheterna bestämt att en tvåårig flicka skall utvisas. Hon vistas nu i ett fosterhem som inget hellre vill än att adoptera henne.”
[adrotate banner=”6″]
Flickan har vid födelsen utsatts för grovt våld och lämnats att dö. Nu har hon tillfrisknat från alla de skador, däribland hjärnskador, som hon åsamkades strax efter födelsen. Den människa som säger sig vara human måste utan minsta tvekan kräva att hon skall få stanna. Denna totala grymhet från myndigheternas och politikernas sida skall ställas mot i vissa fall behandlingen av ”invandrade” mördare och grova brottslingar.
I samhället Långared mördade för en tid sedan två ”invandrade” polacker på ett bestialiskt sätt två åldriga makar. Detta fall har nu behandlats i domstol. Åklagaren har endast kunnat bevisa att de båda gemensamt är skyldiga till mordet på kvinnan. Tingsrätten avkunnade en dom på 18 år eftersom man ansåg dem skyldiga till båda morden. Nu har emellertid hovrätten sänkt straffet till 15 år.
Straffet sänks sålunda med tre år eftersom de anses ”endast” ha mördar en person. I ett mordfall som detta borde inte antalet mördade vara avgörande för straffsatsen. Men det som är ännu mer anmärkningsvärt och bör begrundas utifrån den utvisning som nu skall verkställas av den tvååriga flickan. Dessa båda mördare har inte någon som helst anknytning till Sverige. Trots detta fastslår domstolen att de efter avtjänat straff efter ett antal år i hemlandet på nytt får återvända till Sverige! Detta är inte olycksfall i arbetet. Många sådana domar har avkunnats på senare tid där våldtäktsmän, mördare och grova brottslingar utan att vara svenska medborgare efter en tid i hemlandet åter kan återvända till Sverige!
De som stiftar sådana lagar och samtidigt utvisar den tvååriga flickan skall givetvis inte få befatta sig med lagstiftning eller tolka och verkställa domar. Den moral som krävs i ett civiliserat samhälle saknar de helt.
Helt klart är ju också att en eventuell utvisning av flickan står helt i strid med FN.s barnkonvention. Utvisas flickan kan ingen mer påstå att Sverige är en rättsstat.

Olle Ljungbeck

[adrotate banner=”7″]
[adrotate banner=”23″]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

2 Comments

  1. Jag tycker vi borde göra flickan till statsminister. Annars är vi rasister. Och vem vill vara det liksom?

  2. För det första förstår jag inte varför du blandar in några mördare i det här, vi har regler och förordningar i detta land och dom är till att följas. Det är mera skrämande att allt slängs på tippen så fort media får ögonen på dom ”ömma” fallen, det finns miljontals lika ”ömmande” fall men tyvär vi kan inte ta emot dom alla även om det vore det mest humana! Media och sådana som du prånglar ute eran vision hur det ligger till.

Kommentarer avstängda