Vetlanda

Vann två miljoner kr i Vetlanda

En kupong på ett av statliga spelbolaget Svenska spels spel genererade två miljoner kr i vinst under påskhelgen.

Vinstkupongen lämnades in i en kioskbutik i centrala Vetlanda.
En man i 60-årsåldern från Vetlanda vann nästan 2,1 miljoner kr, med en kupong som gav både 7 och 5 rätt på Lotto

Den totala vinstsumman skrevs till totalt 2 089 392 kronor.
”Jag har varit bortrest under påskhelgen och inte haft en sekund på mig att rätta mina rader. Men nu ringer du och berättar att jag blivit miljonär. Mitt Lottokvitto ligger i bilen och det känns som att det är läge att hämta det nu. Det här betyder ett nytt boende för mig och sambon och pengar över till annat kul, helt fantastiskt”, säger vinnaren till Svenska spel.
Vinnaren vill förbli anonym.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook