Vänsterextrema AFA attackerade högerextrem 20-åring | Höglandsnytt

Vänsterextrema AFA attackerade högerextrem 20-åring

Vänsterextrema organisationen Antifascistisk aktion (Afa) misstänks ligga bakom en bilbrand i Taberg och ett attentat hos en man med högerextrema åsikter norr om Huskvarna i helgen.

På båda platser finns budskap som kan antas komma från Afa.
I Skärstad norr om Huskvarna finns klotter och ett yxhugg i en dörr hos en man i 20-årsåldern. Där kastades också en rökbomb in i bostaden i söndags.
”Det är på grund av mina högerextrema åsikter de är efter mig. Jag vet vilka dom är. Det kan inte vara någon annan än AFA. Jag har varit med på en del spelningar med högerextrem musik men jag är inte med i någon organisation. Antagligen vill de försöka skrämma mig. De vill inte att folk ska ha dom här åsikterna”, säger den utsatte mannen till Radio Jönköping.

[adrotate banner=”6″]
[adrotate banner=”7″]
[adrotate banner=”23″]
[adrotate banner=”34″]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook