Ekonomi Småland Vimmerby

Var ute och fiskade kräftor – blev miljonär

Lottodragningen den 4 augusti är den mest vinstrika genom tiderna. 43 Lottorader prickade in 6 plus 1 rätt på Lotto 2 och vinner en miljon kronor var.

En av vinsterna landade i Västervik där en person nu blivit miljonär. Västerviksbon rättade sina lottorader tidigt på morgonen efter dragningen.

– Jag hade varit ute och fiskat kräftor. När jag kom hem rättade jag. Först såg det ut som att jag vunnit 15 000 kronor och jag blev helnöjd. Sen stod det en miljon kronor. Jag tror jag skrek rakt ut, ”Vad är det som händer?”. Det var en mäktig känsla. Jag ska fira med familjen, renovera och resten sparar jag till framtiden, säger den 30-årige Västervikaren i ett uttalande.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook