Eksjö

Varning: Eksjöpolitiker sover på mötena


[adrotate banner=”27″]
Lokala politiker i Eksjö kommun sover på sammanträdena, varnar nu Bertil Granman (s) och oppositionsrådet Diana Laitinen Carlsson (s).

I en motion föreslår de båda att de själva och andra kommunpolitiker ska få frikort till kommunens gym och simhall på samma sätt som kommunanställda. Detta för att ”stimulera till regelbunden motion” och ”uppmuntra arbetet de lägger ner inom politiken”.
Någon beskrivning över hur mycket frikorten kommer kosta skattebetalarna och varifrån pengarna ska tas finns inte i motionen.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

3 Comments

  1. Trötta politiker som sover på möten är inte ett tecken på att de behöver mera motion. De behöver istället bytas ut mot mera vakna politiker som tar sitt förtroendeuppdrag på allvar. Det är totalt respektlöst att inte förbereda sig till ett möte genom att se till att man är utvilad.

  2. På fullt allvar. …kan personer som kommer med ett så korkat förslag verkligen ha mandat att representera väljarna i kommunen? Hoppas att alls som röstat på dessa stjärnor skäms över detta och aldrig gör om samma misstag.

Kommentarer avstängda