Debatt

(V)årt Sverige

I Vårt Sverige behandlar vi alla lika. I Vårt Sverige läggs inte skolor ner, tvärtom de utökas. I Vårt Sverige satsar vi på rättvisa löner inom vården, skolan och barnomsorgen. I Vårt Sverige lever pensionärer under en ekonomisk trygghet.

 

 

 

I Vårt Sverige sänker vi inte skatter för de allra rikaste på de sjukas bekostnad. Vi satsar mer på att nå ett samhälle där klassklyftor inte är ett hinder för mänsklig utveckling. Vi satsar på utbildningar för alla, oavsett ålder, kön, etnicitet eller klass.

I Vårt Sverige har alla lika rätt till vård oavsett hur tjock plånbok man har. Vårt samhälle byggs på solidaritet, en omtanke om din nästa, ett hopp om medmänsklighet.

I Vårt Sverige kommer ingen att lämnas efter, alla ska ha rätt till en andra chans. Dåtiden ska inte ligga till grund för framtiden. Bildning för vårt folk ska vara en rättighet för en demokratisk utveckling.

I Vårt Sverige accepteras man för den man är.I Vårt Sverige är samhället något gemensamt. Där är inte vinster privata och skulder gemensamma.

Välkommen till vårt gemensamma och solidariska Sverige.

MIKAEL KALIN                                     SekreterareVänsterpartiet Jönköping

SAMUL SOMOKF-ledamotVänsterpartiet Jönköping

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook