VBK kryssar vidare i bandyns elitserie

.På onsdagskvällen spelade Vetlanda BK 4-4 (2-2) mot Västerås sedan man legat under med 0-2, men också haft ett gyllene läge att ta en tvåmålsledning med 25 minuter kvar att spela.

Därmed håller VBKs svit hemma i antalet matcher i rad utan förlust mot Västerås. Och ska sanningen fram så hade inte en seger varit helt orättvist för VBK.Lagkaptenen Patrik ”PG” Gustafsson fick ett gyllene läge att ge VBK ledningen med 4-2 i 66:e minuten då han sköt en straff utanför.Istället kontrade målvakten David Movitz direkt på straffmissen. Hans utkast hittade Michael Carlsson och istället för 4-2 till VBK var det 3-3 sekunderna senare.VSK tog också ledningen med 4-3 innan Tomas Knutson kunde kvittera med cirka tio minuter kvar att spela.Knutson svarade också för 3-2-målet i början av andra halvlek medan Björn Einarsson gjorde 1-2 och 2-2. VBK spelar just nu mycket bra bandy och borde ha det dubbla antalet åskådare. Mot VSK kom endast 560 åskådare. VBK är värt betydligt mer.Johan Löfstedt var planens bäste spelare. Även liberon Marcus Sixtensson Ottosson ska hyllas i ett i övrigt mycket bra hemmalag  Elitseriesäsongen  2010/2011 är en av de mer originella modellerna genom tiderna. Det är knappast någon ordning på någonting när det gäller upplägget och omgångarna. VBK har nu tre bortamatcher i rad, Kungälv, Haparanda och Sandviken. Man spelar inte hemma förrän annandag jul då Vänersborg står för motståndet.Vetlanda BK kryssar vidare i bandyns elitserie.På onsdagskvällen spelade man 4-4 (2-2) mot Västerås sedan man legat under med 0-2, men också haft ett gyllene läge att ta en tvåmålsledning med 25 minuter kvar att spela. Därmed håller VBK:s svit hemma i antalet matcher i rad utan förlust mot Västerås.Och ska sanningen fram så hade inte en seger varit helt orättvist för VBK.Lagkaptenen Patrik ”PG” Gustafsson fick ett gyllene läge att ge VBK ledningen med 4-2 i 66:e minuten då han sköt en straff utanför.istället kontrade målvakten David Movitz direkt på straffmissen. Hans utkast hittade Michael Carlsson och istället för 4-2 till VBK var det 3-3 sekunderna senare.VSK tog också ledningen med 4-3 innan Tomas Knutson kunde kvittera med cirka tio minuter kvar att spela.Knutson svarade också för 3-2-målet i början av andra halvlek medan Björn Einarsson gjorde 1-2 och 2-2. VBK spelar just nu mycket bra bandy och borde ha det dubbla antalet åskådare. Mot VSK kom endast 560 åskådare. VBK är värda betydligt mer.Johan Löfstedt var planens bäste spelare. Även liberon Marcus Sixtensson Ottosson ska hyllas i ett i övrigt mycket bra hemmalag  Elitseriesäsongen  2010/2011 är en av de mer originella modellerna genom tiderna. Det är knappast någon ordning på allting när det gäller upplägget och omgångarna. VBK har nu tre bortamatcher i rad, Kungälv, Haparanda och Sandviken. Man spelar inte hemma förrän annandag jul då Vänersborg står för motståndet.Vetlanda BK kryssar vidare i bandyns elitserie.På onsdagskvällen spelade man 4-4 (2-2) mot Västerås sedan man legat under med 0-2, men också haft ett gyllene läge att ta en tvåmålsledning med 25 minuter kvar att spela. Därmed håller VBK:s svit hemma i antalet matcher i rad utan förlust mot Västerås.Och ska sanningen fram så hade inte en seger varit helt orättvist för VBK.Lagkaptenen Patrik ”PG” Gustafsson fick ett gyllene läge att ge VBK ledningen med 4-2 i 66:e minuten då han sköt en straff utanför.istället kontrade målvakten David Movitz direkt på straffmissen. Hans utkast hittade Michael Carlsson och istället för 4-2 till VBK var det 3-3 sekunderna senare.VSK tog också ledningen med 4-3 innan Tomas Knutson kunde kvittera med cirka tio minuter kvar att spela.Knutson svarade också för 3-2-målet i början av andra halvlek medan Björn Einarsson gjorde 1-2 och 2-2. VBK spelar just nu mycket bra bandy och borde ha det dubbla antalet åskådare. Mot VSK kom endast 560 åskådare. VBK är värda betydligt mer.Johan Löfstedt var planens bäste spelare. Även liberon Marcus Sixtensson Ottosson ska hyllas i ett i övrigt mycket bra hemmalag  Elitseriesäsongen  2010/2011 är en av de mer originella modellerna genom tiderna. Det är knappast någon ordning på allting när det gäller upplägget och omgångarna. VBK har nu tre bortamatcher i rad, Kungälv, Haparanda och Sandviken. Man spelar inte hemma förrän annandag jul då Vänersborg står för motståndet.Vetlanda BK kryssar vidare i bandyns elitserie.På onsdagskvällen spelade man 4-4 (2-2) mot Västerås sedan man legat under med 0-2, men också haft ett gyllene läge att ta en tvåmålsledning med 25 minuter kvar att spela. Därmed håller VBK:s svit hemma i antalet matcher i rad utan förlust mot Västerås.Och ska sanningen fram så hade inte en seger varit helt orättvist för VBK.Lagkaptenen Patrik ”PG” Gustafsson fick ett gyllene läge att ge VBK ledningen med 4-2 i 66:e minuten då han sköt en straff utanför.istället kontrade målvakten David Movitz direkt på straffmissen. Hans utkast hittade Michael Carlsson och istället för 4-2 till VBK var det 3-3 sekunderna senare.VSK tog också ledningen med 4-3 innan Tomas Knutson kunde kvittera med cirka tio minuter kvar att spela.Knutson svarade också för 3-2-målet i början av andra halvlek medan Björn Einarsson gjorde 1-2 och 2-2. VBK spelar just nu mycket bra bandy och borde ha det dubbla antalet åskådare. Mot VSK kom endast 560 åskådare. VBK är värda betydligt mer.Johan Löfstedt var planens bäste spelare. Även liberon Marcus Sixtensson Ottosson ska hyllas i ett i övrigt mycket bra hemmalag  Elitseriesäsongen  2010/2011 är en av de mer originella modellerna genom tiderna. Det är knappast någon ordning på allting när det gäller upplägget och omgångarna. VBK har nu tre bortamatcher i rad, Kungälv, Haparanda och Sandviken. Man spelar inte hemma förrän annandag jul då Vänersborg står för motståndet.Vetlanda BK kryssar vidare i bandyns elitserie.På onsdagskvällen spelade man 4-4 (2-2) mot Västerås sedan man legat under med 0-2, men också haft ett gyllene läge att ta en tvåmålsledning med 25 minuter kvar att spela. Därmed håller VBK:s svit hemma i antalet matcher i rad utan förlust mot Västerås.Och ska sanningen fram så hade inte en seger varit helt orättvist för VBK.Lagkaptenen Patrik ”PG” Gustafsson fick ett gyllene läge att ge VBK ledningen med 4-2 i 66:e minuten då han sköt en straff utanför.istället kontrade målvakten David Movitz direkt på straffmissen. Hans utkast hittade Michael Carlsson och istället för 4-2 till VBK var det 3-3 sekunderna senare.VSK tog också ledningen med 4-3 innan Tomas Knutson kunde kvittera med cirka tio minuter kvar att spela.Knutson svarade också för 3-2-målet i början av andra halvlek medan Björn Einarsson gjorde 1-2 och 2-2. VBK spelar just nu mycket bra bandy och borde ha det dubbla antalet åskådare. Mot VSK kom endast 560 åskådare. VBK är värda betydligt mer.Johan Löfstedt var planens bäste spelare. Även liberon Marcus Sixtensson Ottosson ska hyllas i ett i övrigt mycket bra hemmalag  Elitseriesäsongen  2010/2011 är en av de mer originella modellerna genom tiderna. Det är knappast någon ordning på allting när det gäller upplägget och omgångarna. VBK har nu tre bortamatcher i rad, Kungälv, Haparanda och Sandviken. Man spelar inte hemma förrän annandag jul då Vänersborg står för motståndet.Vetlanda BK kryssar vidare i bandyns elitserie.På onsdagskvällen spelade man 4-4 (2-2) mot Västerås sedan man legat under med 0-2, men också haft ett gyllene läge att ta en tvåmålsledning med 25 minuter kvar att spela. Därmed håller VBK:s svit hemma i antalet matcher i rad utan förlust mot Västerås.Och ska sanningen fram så hade inte en seger varit helt orättvist för VBK.Lagkaptenen Patrik ”PG” Gustafsson fick ett gyllene läge att ge VBK ledningen med 4-2 i 66:e minuten då han sköt en straff utanför.istället kontrade målvakten David Movitz direkt på straffmissen. Hans utkast hittade Michael Carlsson och istället för 4-2 till VBK var det 3-3 sekunderna senare.VSK tog också ledningen med 4-3 innan Tomas Knutson kunde kvittera med cirka tio minuter kvar att spela.Knutson svarade också för 3-2-målet i början av andra halvlek medan Björn Einarsson gjorde 1-2 och 2-2. VBK spelar just nu mycket bra bandy och borde ha det dubbla antalet åskådare. Mot VSK kom endast 560 åskådare. VBK är värda betydligt mer.Johan Löfstedt var planens bäste spelare. Även liberon Marcus Sixtensson Ottosson ska hyllas i ett i övrigt mycket bra hemmalag  Elitseriesäsongen  2010/2011 är en av de mer originella modellerna genom tiderna. Det är knappast någon ordning på allting när det gäller upplägget och omgångarna. VBK har nu tre bortamatcher i rad, Kungälv, Haparanda och Sandviken. Man spelar inte hemma förrän annandag jul då Vänersborg står för motståndet.Vetlanda BK kryssar vidare i bandyns elitserie.På onsdagskvällen spelade man 4-4 (2-2) mot Västerås sedan man legat under med 0-2, men också haft ett gyllene läge att ta en tvåmålsledning med 25 minuter kvar att spela. Därmed håller VBK:s svit hemma i antalet matcher i rad utan förlust mot Västerås.Och ska sanningen fram så hade inte en seger varit helt orättvist för VBK.Lagkaptenen Patrik ”PG” Gustafsson fick ett gyllene läge att ge VBK ledningen med 4-2 i 66:e minuten då han sköt en straff utanför.istället kontrade målvakten David Movitz direkt på straffmissen. Hans utkast hittade Michael Carlsson och istället för 4-2 till VBK var det 3-3 sekunderna senare.VSK tog också ledningen med 4-3 innan Tomas Knutson kunde kvittera med cirka tio minuter kvar att spela.Knutson svarade också för 3-2-målet i början av andra halvlek medan Björn Einarsson gjorde 1-2 och 2-2. VBK spelar just nu mycket bra bandy och borde ha det dubbla antalet åskådare. Mot VSK kom endast 560 åskådare. VBK är värda betydligt mer.Johan Löfstedt var planens bäste spelare. Även liberon Marcus Sixtensson Ottosson ska hyllas i ett i övrigt mycket bra hemmalag  Elitseriesäsongen  2010/2011 är en av de mer originella modellerna genom tiderna. Det är knappast någon ordning på allting när det gäller upplägget och omgångarna. VBK har nu tre bortamatcher i rad, Kungälv, Haparanda och Sandviken. Man spelar inte hemma förrän annandag jul då Vänersborg står för motståndet.Vetlanda BK kryssar vidare i bandyns elitserie.På onsdagskvällen spelade man 4-4 (2-2) mot Västerås sedan man legat under med 0-2, men också haft ett gyllene läge att ta en tvåmålsledning med 25 minuter kvar att spela. Därmed håller VBK:s svit hemma i antalet matcher i rad utan förlust mot Västerås.Och ska sanningen fram så hade inte en seger varit helt orättvist för VBK.Lagkaptenen Patrik ”PG” Gustafsson fick ett gyllene läge att ge VBK ledningen med 4-2 i 66:e minuten då han sköt en straff utanför.istället kontrade målvakten David Movitz direkt på straffmissen. Hans utkast hittade Michael Carlsson och istället för 4-2 till VBK var det 3-3 sekunderna senare.VSK tog också ledningen med 4-3 innan Tomas Knutson kunde kvittera med cirka tio minuter kvar att spela.Knutson svarade också för 3-2-målet i början av andra halvlek medan Björn Einarsson gjorde 1-2 och 2-2. VBK spelar just nu mycket bra bandy och borde ha det dubbla antalet åskådare. Mot VSK kom endast 560 åskådare. VBK är värda betydligt mer.Johan Löfstedt var planens bäste spelare. Även liberon Marcus Sixtensson Ottosson ska hyllas i ett i övrigt mycket bra hemmalag  Elitseriesäsongen  2010/2011 är en av de mer originella modellerna genom tiderna. Det är knappast någon ordning på allting när det gäller upplägget och omgångarna. VBK har nu tre bortamatcher i rad, Kungälv, Haparanda och Sandviken. Man spelar inte hemma förrän annandag jul då Vänersborg står för motståndet.LEIF HEDBERG