VBK utan anfall föll stort mot Villa Lidköping

När TV är på plats underpresterar Vetlanda BK. Tisdagens hemmamatch mot Villa Lidlköping utgjorde inget undantag. VBK föll med klara 1-6 (0-1).

När TV är på plats underpresterar Vetlanda BK. Tisdagens hemmamatch mot Villa-Lidlköping utgjorde inget undantag. VBK föll med klara 1-6 (0-1).Det finns ingen framtagen statistik, men när VBK:s matcher visas på TV brukar det för det gå åt….just det. Så också mot Villa.Visserligen stod det bara 0-1 i halvlek, men det var siffror som var i underkant. Forne VBK-halvlen sköt bland annat en straff som Jonas ”Skorven” Persson räddade. vid stälningen 0-0.Och hade bara Björn Einarsson och/eller Andreas Lysell satt sina frilägen i början av andra halvlek kunde matchen fått en annan utveckling.Men. Istället kunde forne VBK:aren nummer två, Tim Persson, göra 0-2 drygt tio minuter in på andra halvlek pch därefter var det bara ett lag på plan.VBK:s anfallsspel är i princip noll och intet. Det kan hända att man kommer med två spelare någon gång, men oftast är det en stackars gulsvart som försöker ta sig igenom. Till skillnad från andra lag som kommer med stor bredd i sina anfall.VBK fick dock till ett tröstmål i slutet av matchen genom Andrei Morokov, men då var det liksom försent.Nu väntar en svår måstematch på fredag kväll då VBK möter Kungälv på Skarpe Nord.