Vetlanda BK chockade Sandviken ikväll

Vetlanda BK chockade Sandviken i dagens bortamatch. Efter 13 sekunder gjorde Daniel Johansson 0-1. Men ”underbart är kort”… VBK blev därefter totalt utspelat.

VBK-ledning varade nämligen inte så länge. Sanningen är att VBK blev förnedrat inför över 2000 åskådare i Göranssons arena.
För bara minuten efter 0-1 hade VBK-produkten Christoffer Edlund kvitterat och halvtid stod det klara 5-1 sedan SAIK gjort både 4-1 och 5-1 i slutminuterna av första halvlek.
Edlund gjorde ytterligare tre mål då Sandviken i andra halvlek drog iväg i målprotokollet.
Till slut blev det förkrossande 12-2 till Sandviken!!
Den största förlusten för VBK någonsin mot Sandviken! Det tidigare mindre smickrande rekordet löd på 11-2.
Efter det åttonde målet lämnade för övrigt Christian Boman över VBK-målet till Philip Svensk som därmed släppte fyra bollar bakom sig.
VBK:s andra mål gjordes även det av Daniel Johansson och betydde 6-2.
Nästa match för VBK:s del är Edsbyn hemma på onsdag.