Vetlanda BK föll i slutsekunden

[adrotate banner=”27″]
Förra året avgjorde Vetlanda BK bortamötet mot Kungälv i slutsekunden. Den här gången var hemmalaget som gjorde 5-4 på samma sätt.

VBK förlorade alltså med uddamålet i en match som ständigt svängde.
På grund av regn och även hagel spelades matchen 3 x 30 minuter där Kungälv gjorde enda målet under första perioden.

I andra perioden vände Joakim Andersson och Andreas Lysell till VBK-ledning 1-2 men två nya Kungälvmål innebar återigen ett övertag på ett mål till västkustlaget.
I tredje perioden gjorde nämnda VBK-spelare på nytt varsitt mål och VBK var därmed i ledning med 3-4.
Men Kungälv fick alltså sista ordet genom 4-4 och 5-4 i sista övertidsminuten genom Lucas Persson.