Vetlanda BK gjorde det igen!

Vetlanda BK gjorde det igen! Besegrade ett hälsingelag med uddamålet. Men den här gången var det topptippade Bollnäs som slogs tillbaka med 2-1 (0-1) i Sapa Arena.

I premiären vann VBK över Broberg med 4-3 och fick då nästan be om ursäkt för segern.
Det behöver man dock inte göra den här gången.
Sanningen är att VBK kunde avgjort före Joakim Anderssons 2-1-mål i 87:e minuten.
Fem minuter tidigare brände nämligen Johan Löfstedt ett straffslag.
Visst hade Bollnäs bollen något mer än VBK men när i princip allt anfallsspel ska gå mellan fixstjärnorna Per Hellmyrs och Daniel Berlin så blir man oerhört lättläst.
Och kom man till avslut så var VBK-målvakten Christian Boman i princip omutbar.
Det enda mål han släppte in var ett hörnmål som betydde 0-1 i första halvlek.
Förstaårssenioren Pontus Vilen kvitterade till 1-1 i mitten av andra halvlek på något så udda som ett backhandskott.

Osynlig spelare
Förre VBK-spelaren Christian Mickelsson då?
Ja, han var precis lika osynlig den här gången i Sapa Arena som när han spelade i VBK-dräkt. En av få gånger man märkte honom var när Pontus Blomberg tryckte ut honom i sargen. En situation som fick till följd ett riktigt slagsmål mellan 5-6 spelare. Men där dock Blomberg egendomligt nog var den ende som fick sätta sig i utvisningsbåset.
Bland övriga resultat märks Villa-Västerås 8-3 och där Villa ledde med hela 7-0 i halvtid.
Villa och VBK är i dagsläget de enda lagen med full poäng efter två spelade omgångar. Några lag har dock bara spelat en match.
Härnäst väntar Vänersborg i bortahall för VBK nu på onsdag.
1085 personer såg den mindre skrällen i Sapa Arena.