Vetlanda BK gjorde det igen

[adrotate banner=”27″]
Den stora frågan inför Vetlanda BKs möte hemma i Sapa arena ikväll onsdag mot Edsbyns IF var om det skulle bli oavgjort igen.

Det blev det.
Edsbyn chockstartade med två mål de första fem minuterna men sedan utjämnade VBK och lagen följdes sedan åt matchen igenom.
Edsbyn verkade ha avgjort efter ha vänt 5-4-underläge till 5-6 med bara sex minuter kvar.
Men VBK-kaptenen Löfstedt räddade sitt lag i sista ordinarie spelminuten och kvitterade till 6-6. Löfstedt skadades dock i en incident och enligt VBK fick han en fläskläpp och en sårig mun.
Vetlanda BKs fjärde raka oavgjorda resultat ett faktum. Trots avsaknaden av vinster är det ändå en bättre säsongsinledning än förra året eftersom resultaten kommit mot på pappret mycket bättre lag.