Vetlanda BK vände trenden – stjärnduo visade vägen

Efter 35 minuters spel mot Tillberga var Vetlanda BK i ledning med tre mål. Och vann med fyra! VBK lyckades alltså under fredagskvällen vända trenden och stod till slut som segrare med 6-2.

VBK har hittills under säsongen tappat till synes klara ledningar till förlust. Men mot Västeråslaget Tillberga var detta aldrig nära.

För efter 4-1 i 35:e minuten föll också 5-1 och 6-1 innan Tillberga lyckades reducera till slutresultatet 6-2 på straff.

I VBK var det stjärnduon Joakim Andersson och Johan Löfstedt som visade vägen med tre respektive två mål vardera. Det sjätte, som betydde 5-1, gjorde Robin Folkesson efter hörna.

Tillbergas bägge mål kom båda på fasta situationer. 1-1 var en hörna och 6-2 efter en straff. Endast 715 åskådare såg matchen i Sapa Arena. VBK:s nästa match är mot nykomligen Tellus borta på onsdag.