Nyheter Vetlanda

Vetlandabo vann två miljoner på lotto

En Vetlandabo vann två miljoner kronor på lottodragningen i lördags, meddelar Svenska Spel. Först på tisdagen kom Vetlandabon som varit bortrest på att vinsten var hela två miljoner kronor. ”På ren svenska känns det här skitkul”, säger vinnaren till Svenska spel.

[adrotate banner=”5″]
Vinnaren som vill vara anonym arbetar till vardags på fabrik i Vetlanda, enligt Svenska Spel.
”Nu behöver  jag inte vända på varenda krona när jag ska göra hitta på något större, som att till exempel resa någonstans.  Men det första jag kommer köpa är en bil med automatlåda, för det har jag längtat efter”, säger vinnaren till Svenska Spel.
Vinnaren har spelat på Lotto i 20 år.
”De två Lottoraderna har jag spelat i runt 20 år, men den raden som det blev sju rätt på lät jag datorn plocka ut. Den andra plockade jag ut numren till själv. Men att bli Lottomiljonär har jag aldrig riktigt trott att jag skulle bli, men nu känns det verkligen häftigt”, säger vinnaren till Svenska Spel.

Vinnarraden kostade tolv kronor.

[adrotate banner=”7″]

 

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

2 Comments

  1. Grattis till vinnaren vem han/hon än är! Hoppas pengarna kommer till glädje!

Kommentarer avstängda