Vetlandakvinnan knivhuggen 130 gånger (känsliga läsare varnas) | Höglandsnytt
Eksjö Toppnyheter Vetlanda

Vetlandakvinnan knivhuggen 130 gånger (känsliga läsare varnas)

Ett skrämmande åtal har under tisdagen väckts vid Eksjö tingsrätt mot en man misstänkt för mord och mordförsök i Vetlanda. Känsliga läsare varnas.

En 26-årig man åtalas för mord och mordförsök på två systrar i Vetlanda, det s k LSS-mordet. Den mördade kvinnan ska ha fått 130 sårskador av knivhuggen.

Åklagaren menar att mannen har dödat den unga kvinnan genom att utdela ett mycket stort antal hugg/stick med en kniv mot kvinnans huvud och kropp efter att han först attackerat hennes syster.

Våldet har initialt utövats när Vetlandakvinnan stod upp. Hon har därefter hamnat på golvet i badrummet liggande bredvid sin redan skadade syster.

Mannen har då, enligt åklagaren, fortsatt hugga/sticka henne. Vetlandakvinnan har genom huggen/sticken orsakats
130 sårskador med underliggande skador i hjärtat, revbenen, lungorna, magsäcken, levern, njuren, underhudsfettet och stora delar av muskulaturen, elva mindre skador på bålen, ryggen, den vänstra armen och det högra benet, avskrapningar i ansiktet, rispor på axlarna, armarna och det högra benet samt underhudsblödningar i ansiktet, bålen, armarna och benen.

Skadorna på ryggen har orsakats när kvinnan varit oförmögen att röra sig. Kvinnan har genom de yttre och inre skadorna förblött.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook