Vetlanda

Vetlandas kommunchef: jag ber om ursäkt

Kommunchefen och ekonomichefen i Vetlanda kommun ber nu fastighetschefen om ursäkt efter att han kritiserats i en förstudie om kommunens fastighetsförvaltning.

Fastighetschefen Lennart Samefors gicks hårt åt i studien och har mått dåligt och dessutom krävt en ursäkt från kommunchefen Magnus Färjhage och ekonomichefen Andreas Eliasson som var de som ledde förstudien.
Idag fredag eftermiddag kommer ursäkten.
”Förstudien innehöll en del formuleringar som ledde till att fastighetschefen Lennart Samefors och andra medarbetare uppfattade den som personlig kritik. Vi har full förståelse för att de uppfattade det så, och kan bara be om ursäkt. Tanken var att ha fokus på alternativa driftsformer och vårt syfte har hela tiden varit att vi tillsammans ska kunna utveckla en bättre och mer effektiv organisation. Lennart Samefors är en av våra mest mångåriga medarbetare och vi har fullt förtroende för honom och kommunens fastighetsorganisation, en organisation som är mycket viktig i kommunens fortsatta utveckling både i den löpande verksamheten men också från perspektivet att vi har många viktiga renoverings- och nybyggnationsprojekt på gång”, säger Magnus Färjhage i sin ursäkt.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook