Debatt

”Vi ska inte göra valet till en folkomröstning om flyktingpolitiken”


[adrotate banner=”27″]
I ett blogginlägg kritiserar Växjös kommunalråd Bo Frank (m) före detta statsministern Fredrik Reinfeldts uttalande om gott om plats för flyktingar på svenska landsbygden.

Bo Frank vill se annan inriktning på politiken.
”Vi skall ju inte gå på sds agenda att göra detta val till en folkomröstning om flyktingpolitiken! Det gynnar bara sd i dagsläget. Valet skall vara en fråga om regeringsduglighet eller kaos. Arbete eller bidrag. Välstånd eller en ekonomi i kräftgång. Vårt parti och kanske fler, måste ge signaler om att man kan tänka sig att diskutera omfattningen av vår flyktingpolitik. Men det skall ske seriöst. Det har jag bemödat mig om i många år och mötts med stor respekt. Detta seriösa omtag får inte hastas fram. Det räcker att säga att vi till 2018 mejslat fram en politik som är generös men som också kan få en folklig acceptans”, säger Bo Frank.

[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

One Comment

  1. Självklart att han som moderat inte vill att nyvalet ska handla om invandringen. Han sågar själv Reinfeldt intellektuella förmåga, och det var ju Reinfeldt som personligen såg till att dumpa M restriktiva invandringspolitik, för att istället anta MP’s.
    Man behöver inte vara Einstein för att förstå att M vill sätta munkavel på Reinfeldt, och absolut inte tala invandringspolitik i valet.

Kommentarer avstängda