Viggo är hela Vrigstads hjälte

JA! De hänger kvar i div 4. Med blott ett måls marginal. Tacka Viggo för det.

Vrigstads IF behövde helst vinna i sista omgången av div 4 V hemma mot Värnamo Södra FF under lördagens eftermiddag för att slippa kvalspel för att kunna hänga kvar i serien.

Vrigstads IF var i ledning i matchen med både 1-0 och 2-1 tack vare två mål av Viggo Weilund men Värnamo kvitterade dubbelt och matchen slutade 2-2. Frågan var om det skulle räcka.

Samtidigt spelade Smålandsstenars Goif hemma mot Guddarps IF och behövde vinna för att ta sig förbi Vrigstads IF och upp över kvalstrecket.

Guddarps IF drabbades av två utvisningar och S-Goif ledd med 2-1 med 25 minuter kvar. Laget behövde två mål till. 3-1 kom med tio minuter kvar och man jagade ytterligare ett mål för att kunna ta sig förbi VIF på målskillnad. Så blev det inte.

Vrigstads IF kvar i div 4. Smålandsstenars Goif mot kvalspel.