Ishockey

Ville ha en seriös klubb – lämnar Nässjö HC


[adrotate banner=”27″]
Nässjö HCs 19-årige juniorstjärna David Kl Jag har spelat de tre senaste åren i Nässjö HC och där har det gått bra och jag ser Borås som ett kliv i rätt riktning för min karriär uge lämnar nu klubben för spel i Borås HC.

Backen David Kluge har skrivit på ett kontrakt på två år med Borås HC.
”Det blev Borås för att det är en seriös klubb som har spelat i de högre divisionerna tidigare och som fortfarande satsar seriöst. Jag har spelat de tre senaste åren i Nässjö HC och där har det gått bra och jag ser Borås som ett kliv i rätt riktning för min karriär”, säger David Kluge i en kommentar till Borås HCs hemsida.

Borås HC har haft ögonen på David Kluge i flera år och anser att han blommade ut som en tongivande spelare under förra säsongen.
[Redaktion]

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook