Zlatan ska spela basket, ny chokladhamburgare och ätbart bajs – ännu fler aprilskämt | Höglandsnytt
1aapril Ekonomi Höglandet Nyheter

Zlatan ska spela basket, ny chokladhamburgare och ätbart bajs – ännu fler aprilskämt

Ryktet om aprilskämtens död är kraftigt överdrivet. Under första april på påskafton haglade de kreativa aprilskämten.

Delicato och Burger King gick ut med att de skulle börja sälja en chokladhamburgare. Skidanläggningen Stöten i Sälen meddelande att de tänker bygga en 17 km lång skidlift (med toppfart på över 50 km/t och wifi) till en flygplats.

Bostadsbolaget Stångåstaden i Linköping gick ut med att 500 äggkläckningsmaskiner skulle installeras i nyproducerade lägenheter som en tjänst till hyresgästerna.

Moderaterna i Stockholm gick ut med att särskilda poliståg hade satts in i Stockholms metro. Tekniska museet i Stockholm berättade att hela museiledningen skulle ersättas med artificiell intelligens.

Miljöpartiet ville göra om korruptionsstämplade Karolinska sjukhuset till ett bi-hotell för att motverka insektsdöden. Basketförbundet meddelade att Zlatan Ibrahimovic skulle spela i basketlandslaget.

Forskare på SLU gick ut med att de lanserat ätbar avföring. Viking Line meddelade att de nu sätter segel på en av sina färjor. Statliga tågoperatören SJ hade kommit på ett sätt att få bort förseningarna: helt enkelt slopa slutstationerna och låta fjärrtågen vända i Alingsås, Lund och Södertälje.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook