Nässjö

Bet sönder hennes knä – Nässjökvinna brutalt misshandlad i två år


Han vred sönder hennes finger, bet sönder hennes knä och slog henne blodig, enligt en stämningsansökan som nu lämnats in mot Bodaforsmannen till Eksjö tingsrätt.

Det handlar om den 29-årige man som redan innan åtalats för mordförsök, hot och misshandel i Bodafors i september.
LÄS MER: Mordförsök i Bodafors – knivhuggen fem gånger

Nu visar det sig också att han ska ha misshandlat sin sambo och modern till hans barn under närmare två års tid. Inför ögonen på den drygt ettårige sonen.

29-åringen ska på Rådhusgatan i Nässjö, slagit eller knuffat in kvinnan i en garderobsdörr så att smärta och ömhet uppstått.
Han ska i Bodafors ha bitit kvinnan i knät så att smärta, ömhet och rodnad och blåmärke uppstått.
Han ska i Bodafors ha slagit och rivit kvinnan i ansiktet samt vridit om hennes mun så att smärta, ömhet och rivmärken i ansiktet uppstått.
Han ska i Bodafors ha slagit kvinnan i ansiktet och med ett finger slitit henne i munnen så att smärta, ömhet, sårskada, ledvärk i fingret och ärrbildning i ansiktet uppstått. Liknande misshandel ska ha begåtts flera gånger.
Under sommaren ska mannen han i Bodafors slagit henne i ansiktet och rispat henne med kniv på axeln så att smärta och hudrispa uppstått.

Samtidigt som mordförsöket på Parkgatan i Bodafors i september ska mannen ha slagit kvinnan i ansiktet och vridit om hennes arm så att smärta och ömhet uppstått.

”Varje gärning har utgjort led i en upprepad kränkning av brottsoffrets integritet. De har också varit sådana att de kunde förväntas allvarligt skada hennes självkänsla”, anser åklagare Eleonora Dufva.

Flera vittnen finns till våldsamheterna liksom journalutdrag och utredningar gjorda av socialtjänsten i Nässjö kommun. I förhör med polisen har mannen förnekat brott. Rättegången mot honom kommer tolkas till arabiska för hans skull.

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook