Eksjö Nyheter

Dottern grät när pappan våldtagit henne

Det började när hon var 7 eller 8  år. Sedan fortsatte pappans sexuella övergrepp i 6 år innan han idag onsdag dömdes till sex års fängelse av Eksjö tingsrätt.

Dottern till den nu våldtäktsdömde pappan berättar under rättegången hur hon tvingades utföra sexuella tjänster åt pappan när hon var sju eller åtta år gammal. Han tog på henne och sa att det var sådant som förekom i många familjer. Hon fick inte berätta något, sa pappan och det gjorde hon inte heller förrän helt nyligen när hon berättade för vänner och socialen och polisen kopplades.

Totalt ska det under åren ha skett 20 övergrepp. Sedan hon var 12 år har det handlat om fullbordade samlag som pappan nu dömts för.
Dottern brukade gråta när pappan lämnat hennes rum efter våldtäkterna. Han brukade passa på när resten av familjen åkt till jobbet och innan dottern skulle till skolan.

Pappan ska också ha förmått dottern att bränna upp sin dagbok, en dagbok där hon skrivit om övergreppen.
Under rättegången i Eksjö tingsrätt berättar dottern att hon hatar sin far.

Idag onsdag meddelades domen mot pappan: 6 års fängelse för grov våldtäkt och sexuellt övergrepp på barn. Han ska också betala 280 000 kronor i skadestånd till dottern.

[Redaktion]

 

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook

2 Comments

  1. 8 års fängelse i Tingsrätten vilket sänktes till 6,5 år i Hovrätten. Det jag inte kan begripa är varför den här mannen inte blir utvisad ur landet, det kan väl ändå inte vara av hänsyn till fru och barn!

Kommentarer avstängda