Njudungsgymnasiet sätter in extra personal efter dödsolyckan | Höglandsnytt
Toppnyheter Vetlanda

Njudungsgymnasiet sätter in extra personal efter dödsolyckan

Njudungsgymnasiet kallade in extra personal under lördagen efter dödsolyckan under fredagskvällen. Flaggorna halades på halv stång och skolkamrater fick möjlighet att lämna sina kondoleanser. Nästa vecka håller skolan extra öppet för samtal.

UPPDATERAD: 1330, 1945

Under fredagskvällen körde en ung man från Vetlanda av vägen på rv 31 strax söder om Lindshammar. Olyckan blev så pass kraftfull att bilen voltade och mannen klämdes fast i bilen och avled av sina skador. Den omkomne är en man i 19-årsåldern från Vetlanda och elev på Njudungsgymnasiet. Mannen skulle precis ta studenten.

Njudungsgymnasiet höll extra öppet mellan kl 1330 och kl 15 på lördagen för att ta emot dem som vill prata. Också på lovdagen på måndag kommer skolan vara öppen för elever som vill samtala med vuxna. Under onsdagen kommer en personalsamling ske i gymnasiets aula och elever få information i sina klassrum.

Flaggorna har halats på halv stång vid skolan. På skolan kommer en minnesplats att finnas med tända ljus, blommor och en kondoleansbok.

LÄS MER: DÖDSOLYCKA på rv 31 i natt
LÄS MER: Studentbal i Vetlanda – mitt i sorgen efter dödsolyckan

Av: Redaktionen, [email protected] Gilla oss på Facebook