Politiska ledare (mp, v) och minister (kd) till Forserum

Nu flockas inte bara medier till Forserum, också politiker är på väg för att bilda sig uppfattningar om somalieförföljelserna. Redan ikväll vandrar vänsterpartiets flyktingpolitiska talesperson i det planerade fackeltåget. På måndag kommer en minister.

Christina Höj Larsen (v) vill visa sitt stöd för de somaliska familjerna…
”…och tydligt ta avstånd från rasism och främlingsfientlighet. Inget barn ska behöva trakasseras på väg till skolan eller någon annanstans”, anser Christina Höj Larsen i ett pressmeddelande på tal om att hon ska gå med i fackeltåget som avgår från Rosenholmsskolan ikväll fredag.
På söndag dyker Mehmet Kaplan (mp), gruppledare och integrationspolitisk talesperson, upp i Forserum efter att ha blivit inbjuden av somaliska föreningen. Han ser allvarligt på ”händelserna” i Forserum.
”Nu krävs att alla goda krafter i samhället står upp människors lika värde”, säger Mehmet Kaplan i sitt pressmeddelande.
På måndag besöker barnminister och Gnosjöpolitikern Maria Larsson (kd) Forserum. Hon ska träffa företrädare för socialtjänsten, polisen och somaliska föreningen såväl som pressen.

[adrotate banner=”6″]

UPPDATERING
Miljöpartiet meddelar att troligtvis kommer också partiledaren Gustav Fridolin samt de lokala läns- och kommunledarna Etelka Huber och Michael Wallin.
[adrotate banner=”7″]
[adrotate banner=”23″]
[adrotate banner=”34″]


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

8 svar till ”Politiska ledare (mp, v) och minister (kd) till Forserum”

  1. Profilbild för Martin
    Martin

    Vilket pajasseri. Svenskar har blivit trakaserade av invandrargrupper i årtionden medans det i Forserum är tre fall sedan 2011.

  2. Profilbild för maximus
    maximus

    PATETISKA OPPURTUNISTISKA OKIFOBER

  3. Profilbild för Henke
    Henke

    Det här är ju nästan komiskt. Det är väl ett gäng slynglar som trakasserat många människor på orten och alltså inget som är specifikt riktat mot dessa somalier? Att så många flyttat beror väl inte enbart på dessa slynglars idiotiska beteende utan är främst pga andra orsaker som jag förstått det. Ändå ska det blåsas upp som om självaste KKK styrde Forserum.

    Under tiden ligger en svensk yngling med borteldat ansikte och en äldre man med hjärnskador efter att ett ”ungdomsgäng” hoppat på hans huvud. Men nu tar vi krafttag mot ”rasismen” i Forserum med ett fackeltåg. Proportioner och kritiska granskningar lyser med sin frånvaro…

  4. Profilbild för stsimonoftrent
    stsimonoftrent

    Ni så kallat Goda Demokrater, varför i hela Helsicke brinner ni inte för ert eget folk?! Kortedaladådet tycks ni glömma enkelt. Tvi vale för Er feghet!

  5. Profilbild för Kurt
    Kurt

    Jag som Forserumsbo kan forsta att folk retar sig pa somalierna. Forserumsborna jobbar och betalar hogst skatt i varlden och ser alla dessa somalier ga och dralla utan att lyfta ett finger. I tvattstugan hittar man sin tvatt slangd pa golvet och ett gang somaliska talt star dar vid maskinerna och vaentar pa sin egen tvatt. Pensionarerna har mycket svaart att klara sig pa sin knappa pension medans somalierna faar ut det dubbla i bidrag och sjukvard, tandvard och annat gratis. Felet ar politikernas men folk tar ut sin frustration pa invandrarna.

  6. Profilbild för MiPi
    MiPi

    Ta reda på först hur landet e g e n t l i g e n ligger till! Innan man startar fackeltåg och sitter i TV-soffor och ojar sig. De ”hundratals” somalierna flyttar inte p g av ”trakasserier”, utan på grund av att lägenheter blev inflyttningsklara i Jönköping (staden). Storm i ett vattenglas. Egentligen kul och väldigt intressant se medias upphaussande av frågan.

  7. Profilbild för Cleven
    Cleven

    I Nässjö står somaliska barn och kastar sten på bilar på storgatan, de äldre somaliska ungdomarna kör runt i dyra bilar och belägger asfalten med rykande gummi. Törs någon opponera sig? Nej, då då får man hela klanen samt massmedia efter sig.

  8. Profilbild för Jocke
    Jocke

    Undrar hur en folkomröstning skulle se ut i Sverige om denna politik. Den måste dock vara anonym, för just i detta ämne har man dragit tillbaka yttrandefriheten och idkar häxjakt efter en del medborgare som betalar skatt.